ORDU / ÜNYE - Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz tarım beceri atölyesinde öğrencilerimizle sebze dikimi gerçekleştirdik.Seramizin naylon yenilenmesinde ve fide sponsorumuz olan hayirsever Adem Güneysu ya katkılarından dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenlerimizden Kadriye KARAYİĞİT ve Yaser MALKOÇ tarafından yürütülen eTwinning projemiz bir İtalyan ortakla devam etmektedir. Öğrencilerin görüntülü konuşmayla tanışması, iletişim kurması, birbirlerine paskalya dileklerini iletmeleri hedeflenmektedir. Kültürler arası iletişim etkileşim amaçlanmıştır.

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri Kadriye KARAYİĞİT, Yaser MALKOÇ ve Mahmut Yaşar ÖZTÜRK'ün katılımlarıyla ''Benim Küçük Bahçem'' isimli eTwinnig projesi başlatılmıştır. Projenin amacı öğrencilerin okulda, evlerinde bitki yetiştirerek toprakla uğraşmaktan zevk almalarını sağlamak. Sabretmeyi, emek vermenin güzelliğini öğrencilere kavratmak.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılını coşkulu bir programla kutladık.Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu Anasınıfından Buğra Bilal KOÇ, İlkokuldan ise  2/A sınıfından Hatice Betül GÜZEL temsil etmiştir. Öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilere, öğretmenlerimiz tarafından Okul Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

eSafety Label Bronze etiketimizi aldık.